34e Heideveldtoertocht

Heideveldtoertocht 7 november 2021 (update 03-11-2021)

Update 03-11-2021: Dinsdag zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd in de coronapersconferentie. Houdt er dan ook rekening mee dat wij moeten vragen om een coronatoegangsbewijs (QR-code).

Waar we vorige jaar ons evenement moesten annuleren, hebben we dit jaar meer geluk. We zijn dan ook zeer verheugd om eindelijk weer een tocht te kunnen organiseren.

Afgelopen jaren hebben we onze route van de Heideveldtoertocht sterk vernieuwd, dat willen we graag delen! Ook in 2021 kunnen jullie van ons een prachtige Heideveldtoertocht verwachten.

Voor de vervent MTB’er hebben we een tweetal afstanden, 38 en 58 kilometer.

Maar liefst 42 landeigenaren hebben we bereidt gevonden om hun land open te stellen voor deze unieke tocht. Dat betekend nieuwe onbekende paden welke normaal niet toegankelijk zijn!

Daarnaast zijn we in 2019 en 2020 actief bezig geweest met het creĆ«ren van single tracks voor de “vaste” Achterhoek MTB route welke we graag aan jullie laten zien. Een combinatie van klimmetjes, snelle afdalingen en kombochten gaan je een grote glimlach bezorgen.

Als het gaat om gravelen kunnen wij niet achterblijven, dus hebben we dit jaar voor het eerst een graveltocht van 90 km op het programma. Deze wordt niet uitgepijld en is enkel met een gpx te rijden. Deze gpx zullen we in de week voorafgaand aan het evenment beschikbaar stellen via onze website en fietssport.nl

Tot 7 november!

De inschrijving is inmiddels geopend via deze link.

Via deze link kan je de gravel gpx downloaden.

Voor nu moeten we jullie vermaken met de aftermovie van onze editie in 2018!