Lid worden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Zou je misschien ook wel eens mee willen fietsen op de MTB of racefiets? Dat zouden we hartstikke leuk vinden!

Maar hoe gaat dat in zijn werk? Het gemakkelijkste is om gewoon een keer met ons mee te fietsen op een zondagochtend. Gedurende het wegseizoen ben je helemaal vrij om ‘gewoon’ een keer met ons mee te fietsen. Het handigste is om je van tevoren bij onze secretaris even te melden (of via onderstaand formulier), dan kunnen wij een NTFU dagverzekering voor je afsluiten. Je meldt je dan ca. 10 minuten voor vertrektijd op onze startlocatie. Op onze agenda-pagina kun je zien welke rit we gaan rijden en hoe laat en waar we vertrekken. We zullen je warm onthalen en met je overleggen met welke groep je meefietst. In zijn algemeenheid zal dat met de T-groep zijn: deze groep fietst tussen de 28 en 29 km/u gemiddeld. Naast deze T-groep rijden we in het seizoen nog met twee groepen: de T+-groep en de S-groep. De T+-groep rijdt 30 a 31 km/u gemiddeld en de S-groep tussen de 32 en 33 km/u. Wil je in het MTB-seizoen beginnen, vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Begint het je een beetje te duizelen bij het lezen van de bovenstaande alinea? Gemiddelde snelheden…? Geen idee!? Geen probleem! Ook de startende racefietser of MTB’er is bij ons zeer welkom. Ook als je eerst wat meer informatie wilt, vul je onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met je op. In overleg zullen we dan bekijken hoe we je bekend kunnen laten worden met het fietsen in een groep.

Als je een paar keer hebt meegefietst en je voelt je thuis bij de WTC kun je je aanmelden als lid. Hiervoor kun je het gemakkelijkst tijdens een rit informeren bij één van de meefietsende bestuursleden.

 

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht