Lid worden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Zou je misschien ook wel eens mee willen fietsen op de MTB of racefiets? Dat zouden we hartstikke leuk vinden!

Maar hoe gaat dat in zijn werk? Het gemakkelijkste is om gewoon een keer met ons mee te fietsen op een zondagochtend. Gedurende het wegseizoen ben je helemaal vrij om ‘gewoon’ een keer met ons mee te fietsen. Het handigste is om je van tevoren bij onze secretaris even te melden (of via onderstaand formulier), dan kunnen wij een NTFU dagverzekering voor je afsluiten. Je meldt je dan ca. 10 minuten voor vertrektijd op onze startlocatie. Op onze agenda-pagina kun je zien welke rit we gaan rijden en hoe laat en waar we vertrekken. We zullen je warm onthalen en met je overleggen met welke groep je meefietst.

Vanaf 2018, mede door het grotere ledenaantal, zullen we met vier groepen gaan fietsen zodat iedereen een passende groep kan vinden,  ook als je voor de eerste keer meerijdt:

  • T Groep: +/- 27 km/u gemiddeld met een maximale snelheid van +/- 30 km/u
  • T+ Groep: +/- 29 km/u gemiddeld met een maximale snelheid van +/- 32 km/u
  • T++ Groep: +/-  31 km/u gemiddeld met een maximale snelheid van +/- 34 km/u
  • S groep: boven de 31km/u gemiddeld zonder maximale sneldheid

Elke groep heeft altijd een wegkapitein (groepshoofd) en een planner die de route kent (en op de fietscomputer heeft staan) en dus aan zal geven hoe gereden moet worden.

Begint het je een beetje te duizelen bij het lezen van de bovenstaande informatie? Gemiddelde snelheden…? Geen idee!? Geen probleem! Ook de startende racefietser of MTB’er is bij ons zeer welkom. Ook als je eerst wat meer informatie wilt, vul je onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met je op. In overleg zullen we dan bekijken hoe we je bekend kunnen laten worden met het fietsen in een groep.

Als je een paar keer hebt meegefietst en je voelt je thuis bij WTC Gorssel dan kun je je aanmelden als lid. Hiervoor kun je het gemakkelijkst tijdens een rit informeren bij één van de meefietsende bestuursleden.

 

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht