Sponsoren

Met trots presenteren wij onze trouwe sponsoren: Keukenstudio Stormink uit GorsselWRBikes uit Haarle en Rabobank Noord en Oost Achterhoek. Met dank aan deze sponsoren is WTC Gorssel een gezonde vereniging waar ieder jaar meerdere evenementen georganiseerd worden.

Keukenstudio Stormink

KeukenstudioStormink

Goed luisteren is een kunst. Voor een keukenbouwer volgen de adviezen en conclusies dan vanzelf. De materialen, de inrichting en de afwerking komen bijna vanzelfsprekend tot stand. Zonodig ook in samenspraak met de interieurontwerper. Een keuken is het hart van het huis. Eigenzinnige mensen krijgen daardoor precies de keuken die ze willen. Eten is immers de eerste levensbehoefte van een mens. Daarom kan het gereedschap maar beter perfect zijn.

 

WRBikes

WRBIKES logo 2014 zwart omtrek_

‘Made in Austria’

WRBIKES is gespecialiseerd in het Oostenrijkse merk KTM. In 1964 werd de eerste KTM fiets met het keurmerk “Made in Austria” geproduceerd, de Fleetwing (stevige vleugel). Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot één van de meest invloedrijkste merken in de fiets industrie. Sinds de oprichting worden KTM fietsen in meer dan 50 landen verkocht en jaarlijks vinden meer dan 250.000 nieuwe KTM fietsen een trotse eigenaar. Eigentijdse styling, de beste prijs/kwaliteit verhouding en uitmuntende service na aanschaf zorgen voor het wereldwijde KTM succes!

Onze KTM winkel in Haarle is de eerste ORANGE SHOP in Nederland. Dit betekent dat u bij ons in de winkel bijna alle top fietsen van KTM kunt testen zonder verplichting. Verder krijgt elke klant persoonlijk advies door één van onze medewerkers om  een goede keus te kunnen maken in de vele mogelijkheden.

 

Rabobank Noord- en Oost Achterhoek

Rabobank_evenement_sponsor